6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 12:54

Ознака: пожарот

Домашни и германски експерти трагаат по причините за пожарот

Според последните информации од Владата, германски експерти од Федералната криминалистика (Бундескриминаламт) ќе помогнат во истрагата за несреќата во Тетово, како поддршката од НАТО-сојузникот Германија....

Пакет за гаснење на пожарот

Универзитетските професори со кои контактираше „Нова Македонија“ посочија одредени недостатоци и предлози што би требало Владата да ги разгледа во насока на подобрување на...