-2 C
Skopje
23.2.2019 - 6:15

Ознака: Поетски синтези

Во Битола почнува поетскиот фестивал „Поетски синтези“

Меѓународниот поетски фестивал „Поетски синтези-2018“ по десетти пат ќе се одржи на 7 јули во 19 часот, во Центарот за култура во Битола, во...