12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 10:55

Ознака: поетската

Излезе од печат „Во самракот на мислите“

Излезе од печат поетската книга „Во самракот на мислите“ од бугарската авторка Елка Димитрова во издание на Здружението за развој на културата и уметноста...