16.1 C
Skopje
21.8.2019 - 7:15

Ознака: Поетофобија

Поетофобија

И мојата претходна колумна („Русофобија“) му беше посветена на феноменот фобија. Додека сега тој поим од планетарно е симнат на ниско провинциско рамниште, но...