13.3 C
Skopje
24.5.2019 - 7:35

Ознака: поети

Реномирани поети ќе читаат на Денот на поезијата

Македонскиот ПЕН–центар и Националната и универзитетска библиотека в четврток ќе го одбележат Денот на поезијата со поетско читање. На читањето, кое традиционално се одржува во...