13.8 C
Skopje
18.10.2021 - 22:10

Ознака: поевтина

Пократок сон за поевтина струја

Најголема потрошувачка на електрична енергија кај домаќинствата во јануари, февруари и март е забележана во периодот од 14 до 16 часот, како и од...