2.8 C
Skopje
18.1.2022 - 21:18

Ознака: подобрени

Подобрени условите за работа во повеќе клиники

Со последните активности на Министерството за здравство, повеќе клиники и оддели во здравствените установи добија значително подобрени услови за работа. Хируршките сали на Клиниката...