Ознака: подмладување

Тешко на онаа литература што нема подмладување

Не постои презаситеност, ниту редица во која еден автор може да му го земе местото на друг, вели Сузана Мицева Дали на литературата за деца...

Македонија има најмногу јуниори од СП 2017

Во поширокиот состав на македонската репрезентација за сениорското СП 2019 се осуммина што играа на јуниорското СП 2017 во Алжир, каде што Македонија го...

Ензимите се фонтана на младоста

Процесот на подмладување е реален и опиплив и јас лично го доживеав на себе и се уверив во позитивните резултати на подмладување кај луѓето...