23.9 C
Skopje
19.6.2019 - 11:43

Ознака: подземна сообраќајница

Почна изградбата на подземната сообраќајница и станбено-деловниот комплекс кај Јужен булевар

Градежништото во наредната година се очекува да има сериозни стапки на раст во позитива. Тоа, планира Владата, да се направи со посветено работење на...

Стартува изградбата на подземна сообраќајница во центарот на Скопје

Изградба на подземна сообраќајница во центарот на Скопје почнува денеска и поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад Музејот на Град...