9.8 C
Skopje
6.12.2021 - 15:06

Ознака: подземната

Инвеститорите сакаат да градат без да ја погледнат подземната инсталација

Според надлежните од јавното претпријатие „Водовод и канализација“, цевководите што минуваат низ приватните дворови се состојба на која исклучително мора да се внимава. Ископувањето...