21.8 C
Skopje
27.9.2021 - 21:57

Ознака: Подемот

Подемот на евнухот

Долго пред Луј Четиринаесетти да ја изедначи државата со претставата за себе, старогрчкиот филозоф Платон ја дал најчовеколиката претстава за државата: ја поделил (како...