16.4 C
Skopje
30.3.2020 - 18:25

Ознака: подели

Фонтана во форма на „У“ ги подели граѓаните

Изградбата на новата фонтана во малата загорска општина во Хрватска предизвика реакции во јавноста поради специфичниот облик во стилизирана буква „У“, што потсетува на...

Поделбата на лото-милионите во САД не признава разделба без развод

Рич Зеласко од Детроит, САД, кој за време на неговиот развод освои повеќе од 30 милиони долари на лото, мора да ја подели добивката...