Ознака: поддржат

САД со воодушевување ќе поддржат брегзит без договор

САД со воодушевување ќе поддржат брегзит без договор ако така одлучи британската влада, изјави американскиот советник за национална безбедност Џон Болтон. - Ако тоа е...