16.8 C
Skopje
31.7.2021 - 7:27

Ознака: подаруваат

Што подаруваат најчесто граѓаните

- Сакам она што го подарувам да биде лично, со некој посебен детаљ само за личноста, а не нешто набрзина одбрано во целата новогодишна...