Ознака: подароци

Постхумниот гест на соседот трогна семејство во Велс

Семејство од Велс било пријатно изненадено откако дознало дека нивниот починат сосед Кен, постхумно оставил голем број подароци за нивната двегодишна ќерка Кади Вилијамс, пренесува...

Летна печалбарска разгледница

И ова лето, како и изминатите, сѐ е во знакот на печалбарите и на свадбите. Раздвиженоста е за неколкупати зголемена во споредба со претходните...

Искрените роденденски желби се поважни од подароците

проф. д-р Кирил Темков Порано кај нас не се славеа родендени, туку имендени. Но сега речиси сите го прифативме убавиот обичај на потсетување на денот...