Ознака: погрешен шалтер

Нема погрешен шалтер, но сепак има шетање од еден до друг

Државната администрација и административните услуги за граѓаните како повод Паролата „нема погрешен шалтер“ во практиката многу често не важи, бидејќи има примери кога граѓаните се...