Ознака: поголема

Колку повеќе се зборува за климатските промени, толку е поголема...

Заменете го автомобилот со велосипед, помалку летајте, престанете да јадете месо, инсталирајте соларни панели доколку живеете во куќа, користете помалку вода додека ги четкате...

Колку поголема дистанца се држи, толку подобро

Сима Лакдавала, експерт за вируси на дишните патишта од Универзитетот во Питсбург, смета дека ова откритие би можело да ги натера луѓето да ја...

Чиј збор има поголема тежина?

Повикот до партиите и до верските заедници да се вклучат со свои активности за издигнување на свеста за опасноста од ширењето на коронавирусот, по...

Сезонскиот грип е поголема опасност од коронавирусот

Во земјава има доволно епидемиолози за да детектираат коронавирус и затоа нема потреба да се крева паника Првиот потврден случај на заразен од коронавирус во...