Ознака: Повторно

„Опен Скопје“ повторно на старите шаховски патеки

За време на денешното свечено отворање на турнирот ќе има и филателистичка изложба, како и друг музички перформанс, вели директорот на турнирот Ѓорѓи Миновски По...

Договорот повторно во фокусот на странските медиуми

По неодамнешното француско „не“ за датум за почеток на преговори за членство на Македонија во ЕУ, фокусот на домашната и меѓународна јавност се пренасочува...

Повторно парада на партиски суети

Во долгогодишното применување на овој „скратен пат на демократијата“ - лидерските средби, кои повеќе личат на собир на племенски старешини каде што доминираат партиските...