19.8 C
Skopje
21.6.2021 - 0:35

Ознака: поврзани

Најапсурдни совети поврзани со ширењето на коронавирусот

Изгледа како коронавирусот да ги полудува луѓето. Додека вирусот мора да се сфати сериозно, некои луѓе прават работи, кои се едноставно апсурдни. Ви претставуваме...