6.6 C
Skopje
21.2.2020 - 21:57

Ознака: поволности

Изгласани измените на Законот за земјоделство и рурален развој

Собранието ги изгласа измените на Законот за земјоделство и рурален развој со коишто се предвидуваат поволности за младите земјоделци и за корисниците на мерките...