14.8 C
Skopje
18.6.2021 - 2:30

Ознака: поволни

НБ: Макроекономските параметри поволни

Движењата кај основните макроекономските параметри се поволни и без поголеми отстапувања во однос на очекувањата, кога сѐ уште постојат неизвесност и ризици од пандемијата...