Ознака: повлечени обвиненија

Повлечени обвиненијата за рускиот новинар Голунов

Руската полиција ги повлече сите обвиненија за трговија за дрога против истражувачкиот новинар Иван Голунов, чие апсење предизвика силни рекации во јавноста во земјата,...