Ознака: повлекување пари

Пореч рекорден во повлекување пари од европските фондови

Хрватскиот приморски град Пореч само за годинава, со повеќе од 30 европски проекти, ќе повлече повеќе од 550 милиони куни Хрватска минатата година од европските...