-1.2 C
Skopje
27.10.2021 - 9:27

Ознака: повикуваат

Детскиот ликовен центар и Здружението на ликовни педагози повикуваат на соработка

Апелираме до ликовните педагози и до нивните талентирани ученици и оваа учебна година да бидат дел од нашите активности. За ваше учество со избрани...

Косовските Срби поделени, но повикуваат на единство

Поделеноста меѓу политичарите на српското малцинство на Косово се манифестираше и преку користењето на ликот и делото на еден од најистакнатите политички лидери на...