19.4 C
Skopje
14.5.2021 - 0:31

Ознака: повеќе заразени

Босна и Херцеговина има повеќе заразени од Кина

Од вчера, Босна и Херцеговина официјално има поголем вкупен број на лица заразени со коронавирус отколку Кина, првата земја во која се појави оваа...