10.8 C
Skopje
23.4.2019 - 10:36

Ознака: ПМ10 честички

Мерките укинати, загадувањето останува

Нема бесплатен јавен градски превоз, мерките и препораките за заштита од загадувањето што во неделата напладне ги воведе Владата, од денеска престануваат да важат....

Скопје чади и лете

Инспекциските служби на градот Скопје и на повеќе општини, според нивните кажувања, константно се на терен и работат на превенирање и решавање на прекршоците...