Ознака: плоча

Кој во клин, кој во плоча

Техничката влада има своја мисија да создаде амбиент за фер политички натпревар и изборно соочување во државата, како и зголемување на довербата во институциите...

Украдена плочата со ѕвездата на Горан Пандев од плоштадот во Струмица

Од Плоштадот „Гоце Делчев“ во Струмица денеска е искорната плочата со ѕвезда на најдобриот македонски фудбалер, Горан Пандев. Ѕвездата е поставена во 2010...