Ознака: плик

Плик со шок-бомба пронајден во зграда на „Рузвелтова“

Плик со шок-бомба било пронајдено пред стан во зграда на улицата Франклин Рузвелт во Скопје. Според информациите на МВР, синоќа, Р. С. (64) пријавил во...

Парите во плик го тенчат минималецот

Истражувањата покажаа дека многумина од вработените што добиваат минимална плата добиваат и дел од платата во плик, што укажува дека кај нив има простор...