15.7 C
Skopje
20.6.2019 - 5:29

Ознака: плевнелиев

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса,...