19.8 C
Skopje
20.6.2021 - 23:02

Ознака: плато

Фестивалот „Панфиз“ ќе се одржи на отворено на 19 и 20...

Меѓународниот фестивал на пантомима и физички театар „Панфиз“ оваа година, поради коронавирусот, првпат ќе се одржи на отворено пред МНТ, на 19 и 20...

Платото пред Центарот за култура во Кичево блесна во ново руво

Заврши санацијата на платото пред Центарот за култура во Кичево, каде дотраените мермерни плочки и бетон беа заменети со нови травертин плочи, по што...

Звуци од грамофонски плочи на платото пред МКЦ

Љубителите на грамофонски плочи во Скопје, во саботата, масовно ја посетија третата винил-конвенција кај нас „Скопје винил конвеншн“. Пасионираните љубители дојдоа и пред официјалниот почеток...