Ознака: платно

Филмот „1917“ – воена поезија на платно

Најновото филмско остварување на режисерот Сем Мендез, кого публиката го знае по филмот „Американска убавина“, како и филмовите за тајниот агент 007, „Скајфол“ и...

Торбуле од ленено платно

(коледарска приказна) Од поголемите деца од улицата на Шуте-Буте беше слушал за доживувањата од одењето рано взори од куќа до куќа и пеењето коледарски песни....

Лезбиските приказни го освоија филмското платно

Индустријата учи дека публиката сака да гледа различни приказни, мегауспешните „Месечева светлина“, „Црниот пантер“ или „Луди богати Азијци“ или, пак, ЛГБТ-тематски филмови, кога само...

Watch Cells at Work! Episode Full (https://gogoanime.be/m/XZ2G/ep-1) at website https://gogoanime.be. See more haikyuu season 3 gogoanime

Watch By the Grace of the Gods Episode 12 (https://funimationfree.com/m/EvDv/ep-12) at website https://funimationfree.com. See more funimation sign in