15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 17:21

Ознака: пластични

Во светот полека стапува во сила забраната за пластични кеси

Според извештајот на Обединетите нации и неколку медиуми, 77 земји во светот воведоа целосна или делумна забрана за пластични кеси. Иако пластичните кеси се...

Ралф Лорен прави поло-маички од пластични шишиња

Со познатиот француски бренд „Лакост“, најпознат креатор на висококвалитетни поло-маици на светската сцена несомнено е американскиот дизајнер Ралф Лорен, кој оваа сезона подготви вистинско...