Ознака: Пласница

Во Кичево, Македонски Брод и Пласница вчера гласале 174 граѓани

Општините Кичево, Македонски Брод и Пласница вчера беше спроведено гласањето во домашни услови на лицата кои поради болест, изнемоштеност или туѓа нега, не беа...

Кривична пријава за повеќе лица од село Лисичани

Вчера во 16.30 часот во џамијата„ Абди Бајрајтар“ во село Лисичани, општина Пласница, бил нарушен јавниот ред и мир. Според пријавата на Е.Д. (45),...