6.8 C
Skopje
29.1.2020 - 13:56

Ознака: план Б

Што предвидува планот Б?

Претседателските избори треба да бидат распишани во почетокот на февруари. Но поучени од неуспехот при постигнување на цензусот при последното референдумско изјаснување во политичките...