21.8 C
Skopje
27.9.2021 - 22:08

Ознака: планираното

Маратонот во Скопје, засега, според планираното

До 10 мај има повеќе од два месеца, многу работи веројатно ќе се сменат, се надевам на подобро. Како и да е, ние сме...