Ознака: Планинарскиот клуб (ПК) „Љуботен“

Традиционалното 38-мо искачување „Титов Врв 2019“ во снежни услови

Годинашното 38-мо традиционалното искачување на Титов Врв (2.747 мнв) предвидено за викендов (25 и 26 мај), организаторот, Планинарскиот клуб (ПК) „Љуботен“ од Тетово му...