Ознака: планинарска тура

ПСК „Х2О“ организира планинарска тура во чест на првиот број на...

Планинарското друштво „Х2О“ во пресрет на 29 октомври, кога пред 77 години е објавен првиот број на првиот македонски дневен весник „Нова Македонија“, основан...