17.5 C
Skopje
21.4.2019 - 14:56

Ознака: Плакенска Планина

Ништо не пере подобро од валавицата на Голема Река

Валавицата е музеј на отворено. Задолжително треба да се зачува и заштити. Многу туристи доаѓаат само да видат како се работи, на кој принцип...