-1.2 C
Skopje
27.10.2021 - 8:01

Ознака: пијанист

Младиот пијанист Арда Мустафаоглу победи на меѓународниот натпревар „ЕМјуз“

Македонскиот пијанист Арда Мустафаоглу го освои првото место на меѓународниот он-лајн музички натпревар „EMuse“ организиран од меѓународната асоцијација за уметност „The Muse“ од Атина....