Ознака: пијалак

Цените на кафето и пијалаците во Грција значително повисоки

Иако цените останаа повеќе или помалку исти како минатата година, цените на кафето и пијалаците се во просек за околу 1 евро повисоки отколку...

„Кока-кола“ го лансираше првиот алкохолен пијалак во Јапонија

„Кока-кола“ денеска во Јапонија го лансираше својот прв алкохолен пијалак, со вкус на лимон, во обид да освои нови пазари и потрошувачи. Американската компанија денеска...