16.8 C
Skopje
31.7.2021 - 7:29

Ознака: Пишува: Блаже Миневски

Малку руска музика, малку зурли и тапани а потоа слоуфокс, фокстрот,...

Како се пречекувала Нова година со Радио Скопје? Пишува: Блаже Миневски „Исток нѐ отпиша, Запад не нѐ запишува“ е една репликите што остана да се памти...

Дали Охрид е Јустинијана Прима?

Каде е седиштето на црквата формирана од апостол Павле? Пишува: Блаже Миневски Во истражувањето на македонскиот писател Милош Линдро, кој во својата нова книга засегна редици...