3 C
Skopje
13.11.2018 - 23:50

Ознака: Питер Сингер

Мигрантска дилема

Питер Сингер Една од најтажните имигрантски приказни што медиумите ја објавија во изминатите недели беше таа со децата што плачеа откако беа одвоени од своите...