14 C
Skopje
24.9.2018 - 23:45

Ознака: питачи

Расте бројот на уличните питачи

Бројот на уличните питачи, главно деца на помала возраст и жени со бебиња, во Кичево, но и во повеќето градови од западниот дел на...