Ознака: писмо-бомба

Поштенскиот бомбаш ја тероризира Холандија, барајќи биткоин исплата

Вработените во поштата во Амстердам, како и стотици други во компаниите ширум Холандија постојано се на штрек поради низата испратени писма-бомби. Непознатиот испраќач бара...