18 C
Skopje
23.9.2018 - 6:52

Ознака: Пинокио

Политичката приказна за Пинокио

Пинокио, ликот од истоимената детска бајка, сѐ почесто станува редовен прекар за премиерот. Се поставува прашањето дали ваквиот третман е повеќе (не)фер кон Заев...