Ознака: пикард

Засадено Дрво на мирот во дворот на Царинската управа

Министерката за финансии Нина Ангеловска, генералниот секретар на Светската царинска организација Кунио Микурија и директорот на Царинската управа Ѓоко Танасоски, во дворот на Царинската...