28.8 C
Skopje
16.9.2021 - 18:21

Ознака: печките на дрва

Почнува предавањето на печките на дрва

Од  утре, понеделникот ( 21.06.2021 год.)  во Битола официјално треба да  почни предавањето на печките на тврди, или фосилни горива, за носителите на домаќинствата,...