Ознака: пече колачиња

Цела Унгарија пече колачиња за вработените во итна помош

Унгарците деновиве печат колачиња за вработените во службата за итна медицинска помош, кои помагаат во справувањето со порастот на нови случаи на ковид-19. Естер...