2.8 C
Skopje
25.10.2021 - 1:56

Ознака: Пеце Стефановски

Лекари нема ниту за лек

На Уролошкото одделение во Битола, на пример, има само еден лекар-специјалист што се грижи за илјадници пациенти, а слична е состојбата и на другите...