20 C
Skopje
21.10.2020 - 18:16

Ознака: Пет столба

Пет столба на кои партиите ќе ја темелат кампањата

„Нова Македонија“ направи кратка анализа и ги праша најголемите партии кои ќе бидат нивните приоритети на кои ќе ја темелат и водат претстојната изборна...